Tidsbestilling Og Priser

Behandling i Frederikssund

Østergade 30N

3600 Frederikssund.

Vær opmærksom på at priserne for behandling i Frederikssund kan ses på dette link Behandling i Center for krop og bevægelse.

Behandling i Jægerspris:

OBS! Da jeg pt. er psykomotorisk behandler på ressource forløb i Hvidovre kommune, tager jeg kun nye klienter ind i Frederikssund hos Center for krop &  se link her: Center for Krop & Bevægelse.

Birkealle 18
3630 Jægerspris
Tlf: 22 42 11 94

Jeg gør opmærksom på at da mit behandlingslokale er i eget hjem, har jeg ikke noget venteværelse. Hvis du kommer i god tid kan jeg anbefale dig at gå en tur omkring Jægerspris slot.

Generelt om tidsbestilling og betaling

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til mig hvis du har spørgsmål om behandlingen eller for at afklare om psykomotorisk terapi eller kranio-sakral terapi er noget for dig.

Bemærk at det kun er muligt at betale kontant eller via mobilepay.

Kontakt mig på 22421194 eller sofiabartholin@yahoo.com for tidsbestilling. I Frederikssund, Center for krop og bevægelse, kan du booke tid online her:  Behandling i Center for krop og bevægelse.

Afbud

Afbud skal ske telefonisk inden 8:30 samme dag som behandlingen.
Ved afbud senere end kl. 8.30 betales 50% af behandlingsprisen (En telefonbesked på min telefonsvarer er tilstrækkeligt inden 8:30 samme dag).
Ved udeblivelse betales 100% af behandlingsprisencropped-logo_pdf2.png

Hvis du vil vide mere om Psykomotorisk terapi kan du se mere på DAP