Hold undervisning og personlig træning

Jeg er psykomotorisk underviser hos Center for Krop og Bevægelse i Frederikssund, hvor jeg både underviser på forskellige hold og tilrettelægger personlige programmer og forløb.

Fødselsforberedelse og motion for gravide i Frederikssund

klar til fødsel hos Center for krop og bevægelse er altid små hold med god plads til den enkeltes behov. Fødselsforeredelse i Frederikssund – Bliv klar til fødslen.

Efterfødselstræning – i form efter fødslen – Frederikssund.

Giv din krop den omsorg og træning den har brug for. Der er fokus på bækkenbund, mave samt ryg og der er selvfølgelig både tid og plads til at tage sig at bleskift, amning og babyomsorg. Læs mere om Efterfødselstræning her: I form efter fødslen.

Babyrytmik 3-12 måneder i Frederikssund

Rytmik i Frederikssund for babyer i alle aldre. Vi tumler, synger og leger en gang om ugen. Rytmik understøtter dit barns motoriske, sociale og verbale udvikling. Læs mere her: Babyrytmik i Frederikssund

knogleskørhed – Osteoporosehold i Frederikssund.

Læs mere her: osteoporosehold.

Træning og mindfulness i Frederikssund.

Læs mere her: Træning og mindfulness

Skulder- nakke- og ryghold i Frederikssund.

Læs mere her: Skulder- nakke- ryghold.

Personlig træning og individuelle forløb i Frederikssund.

Det er ikke alle som kan eller vil deltage på hold. Derfor tilbyder jeg også personlig træninsprogrammer og forløb.

Personlig træning i Frederikssund

Har du behov for at få tilrettelagt et personligt træningsforløb og evt få støtte til at nå et mål. Så book tid til personlig træning.

Læs mere her: Book tid

Naturligt gravid i Frederikssund

Når graviditeten lader vente på sig er der masser du selv kan gøre. Med udgangspunkt i Mojzisova- metoden og afbalancering af nervesystemet øger du dine chancer for at blive naturligt gravid.

Læs mere og book tid her: Book tid

Gravide med fødselsangst i Frederikssund

Gravide med stor frygt eller angst for den forestående fødsel kan have godt at et individuelt forløb, hvor vi sammen vil finde frem til årsagen til din angst og finde effektive redskaber du kan bruge både i graviditeten og i selve fødslen.

Angsten for fødslen kan bunde i mange ting bl.a. frygten for tab af kontrol, smerterne, at briste eller måske har du en tidligere negativ fødselsoplevelse. I alle tilfælde er det vigtigt at få gjort noget ved din angst, så du kan slippe angsten for fødslen og i stedet glæder dig til at møde dit barn.

Book tid til individuel fødselsforberedel her: Fødselsforberedelse